Избор на редактора:

Детските дрехи — как да ги организираме?

/ рейтинг 3 / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 395 прегледа /

Децата растат невероятно бързо и понякога просто не успяваме да поберем в гардероба им всички дрехи, които носят. Малчуганите буквално растат като гъби и дрехите им лесно умаляват. С оглед на това, организирането на гардероба им не е лесно. Затова ви предлагаме няколко съвета, как да се справите с проблема.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Организиране по сезони

Сортирайте дрехите на детето по сезони. Летните приберете някъде отзад в шкафа, а зимните изкарайте отпред, за да ги намирате лесно. Друг вариант е като приберете дрехите, които смятате, че ще бъдат малки на наследника ви в някой шкаф или кашон. И направо да обновите гардероба му за новия сезон.

Подготовка на гардероба за предстоящия сезон

Няколко седмици преди да се стопли, или да стане студено, огледайте всички дрехи от гардероба на вашето дете и преценете от какво има нужда. Направете списък с необходимите облекла и ги купете преди старта на сезона, за да не ви се налага да пазарувате, едва ли не в последния момент. Ако предпочитате да пазарувате онлайн, сайтът Shosho.bg е отличен избор за целта. В електронния магазин можете да намерите всичко необходимо за децата, при това има богат избор на модели за деца от 6-месечна възраст, до 16 години.

Вакуумиращи пликове, или кутии за съхранение?

За да спестите място в шкафа на вашето дете, можете да използвате и вакуумиращи пликове, в които да приберете, дрехите, от които не се нуждае в момента. Предимството на този начин за съхранение, е, че няма опасност да се намокрят или да бъдат изядени от молци. Недостатъкът-мачкат се и също така са неудобни, когато трябва да извадите някоя забравена дреха от вътре.

Вариантът с кутиите за съхранение на дрехи е перфектен, ако имате голям гардероб. Тук можете да поберете дрехите на децата, които не са подходящи за сезона, при това лесно да ги откриете, ако ви потрябва нещо. Подобни кутии можете да купите от всеки магазин за домашни потреби. В зависимост от това, какво ще съхранявате в него, той може да бъде по-голям за блузи и панталони или по-малък за чорапи и бельо.

Съвет:

Някои от детските дрехи са по-скъпи или по-специални от другите и ако искате да ги запазите непокътнати, купете калъф за дрехи и ги приберете там. Те няма да заемат много място на закачалките в гардероба ви, а в същото време ще бъдат надлежно предпазени от молци, или други насекоми. Освен това няма да се измачкат. Сложете етикети

Няма по-удобен начин да организирате детските дрехи, от това да сложите на всеки плик или кутия етикет. На него можете да запишете сезона, размерите и вида на дрехите, които прибирате. Ако имате повече от едно дете, най-добре запишете и дали става въпрос за мъжки или женски дрехи, или просто името на детето. Така лесно ще откриете тези, които са ви нужни.

Обувките

По същия начин можете да организирате и обувките на децата. Приберете ги в кутии за обувки с етикет с името на притежателя, описание на вида на обувките, а ако са повече, просто ги съберете в органайзер за обувки.

На: 2014-12-05 11:40:14 - Етикети: Обувки , деца , Детските дрехи ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Детските дрехи — как да ги организираме?
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>