Избор на редактора:

Фън Шуй съвети за чист дома и кухня

/ рейтинг 3 / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 598 прегледа /

В кухнята трябва да се отделят елементите от огън и вода. Ако вашата газова печка се намира твърде близо до мивката, разделете тези зони с нещо, пластмасова лайсна или дървена, или дъска за рязане. Леглото ви не трябва да бъде в близост до прозорец или растения (те отнемат енергия от далеч), а също и в близост до постиженията на прогреса "(компютър, телевизор, CD-записващо устройство или DVD, MP 3player и тн.), които развиват лоша енергия.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Гледайте да не ви се мотаят рафтове и етажерки над леглото. Трябва да изчистите балкона от различни парцали, бутилки и всичко, което не ви е нужно, просто балкона ви трябва да бъде чист. В малките апартаменти леглото играе ролята на канапе. Но легло тип скрин или мебел с система за спане, ще ви помогне да се коригира тази ситуация. През нощта, той ще бъде легло, сутрин след събуждане се прибира.

Най-простият начин да възбуди централната точка на апартамента е да сложите черга или кристален ярък полилей в него. Що се отнася до килерите, не трябва да създават склад за ненужни неща от него. Някои неща, необходими в ежедневието трябва да се държат там: прахосмукачка, вентилатор и дъска за гладене, играчки ако има деца, просто неща, които се ползват, а не пак все е едно е килер за боклуци или ненужни вещи.

При комбинирани тоалетни трябва да се отделят основните части (баня-тоалетна чиния) с платно или душ завеса, да са разделени едно от друго. Ако санитарни условия се окажат опасност за здравето или зоната на богатство, поради несполучливо или не добро планиране, опитайте се да намалите негативния ефект до минимум.

Фън Шуй за местоположението на Кухнята.

Югоизточно разположената кухня е най-добрата посока, а Северозападната страна е втората най-добра посока. Обикновено там където ще се готви трябва да бъде към източната стена на кухнята. Готварската страна трябва да сочи изток по време на готвене, това ще помогне, да се готви по-вкусна храна. Тази част, в която ще се готви никога не трябва да докосва северната стена на кухнята. Това трябва да се избягва. Въпреки това платформата може да бъде удължен до най-южната част на кухнята. Ако къщата е с изложение юг-изток, може да се намира в северозападната част на ъгъла, но в този случай също на платформата не трябва да докосва северната стена и готвенето трябва да се извършва с източно изложение в югоизточния ъгъл на кухнята.

Таванските помещения винаги трябва да бъдат в западно и южно на стените на кухнята. Не трябва да има мансарди по северните и източните стени. Но ако е необходимо да имате мансарди, направете го тогава, от всички страни на стените.

Мивката за почистване и миене на съдове в кухнята не трябва да бъде в североизточната част, но може да се направи в северо-запад с притока на вода в североизточната част. Питейната вода трябва да се държи в северната или североизточната част на посока за доброто здраве. Изтичането на дренажните/мръсните води на север или на изток е добре и дава добро здраве на обитателите на къщата.

Ако входа на къщата е от север или запад, кухнята може да се изгради на югоизточния ъгъл на къщата или сградата. Ако входа на къщата е от североизточната част на страната, тогава кухнята винаги трябва да бъде в посока юг-изток.

Ако вашата кухня е в грешната посока и Chi потока в кухнята е много бързо или в застой, можете да преориентирате вашата кухня според Фън Шуй правила, за да я превърнете в приток на щастие и здраве в дома ви, както и в семейството.

На: 2013-08-08 11:25:31 - Етикети: Фън Шуй ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Фън Шуй съвети за чист дома и кухня
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>