Избор на редактора:

Характерни черти на зодиите според китайския хороскоп - част III

/ рейтинг 3.7 / 3 гласа / 11 точки / 1 коментара / 168 прегледа /

Тук ще намерите характеристиките на следните зодии от китайския зодиак: Маймуна, Петел, Куче, Глиган.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

МАЙМУНА: Представителите на тази зодия са много енергични и жизнерадостни. Обичат да водят интересен и много разнообразен живот. Не обичат да седят на едно и също място дълго време, имат нужда от движение. За маймуните са характерни голямото въображение и много пъргав ум. Умеят да дават много добри съвети, които могат да ви помогнат в трудни ситуации. Маймуната не обича никой да навлиза в нейната територия и е много отмъстителна. Много са хитри всички представители на маймуните, но могат да бъдат и много добри измамници, поради природния им чар. Печелят добри пари, имат усет към печалбата, но също така и са с много широки пръсти, не умеят да си правят сметката. Използват в работата си много добре интелекта си, но пък и са много непостоянни, доскучаели им да се занимават с нещо, те просто преминават на друго.

ПЕТЕЛ: Общителни, галантни и обаятелни, това се представителите на петела, те са желана част от всяка една компания и много добър събеседник. Включват се лесно в спор, дори може да се каже, че обичат да спорят, понеже са надарени с невероятен интелект и се справят чудесно в споровете. Негативното при петлите е, че от тях не може да очаквате тактичност, съжалявам, но тази черта им е много непозната, предпочитат да казват каквото мислят право в очите на събеседника си.Петлите са много амбициозни, но при тях всичко е подчинено на реалността. Успехите им са плод на положения от тях труд, а не на късмет или даденост. Умеят много добре да се грижат за финансовото си състояние, понеже са пестеливи и им се отдава да си правят правилно сметките. Именно поради тази причина, когато тази зодия създаде семейство ще се радват на един много добре разчетен бюджет и винаги ще имат заделени пари на страна за спешни случаи и черни дни.

КУЧЕ: Характерно за представителите на тази зодия е, че много бързо и правилно преценят кой какъв е и доколко може да му се разчита. Не обичат шумните и претъпкани с хора купони или празненства, забавляват се най – добре в домашна обстановка с близки приятели. Много лесно се откроява всяко едно куче по това, че умее много добре да разказва различни истории, без да се усетите ще ви увлече в историята си. Много голямо спокойствие излъчват всички кучета, когато има кризисна ситуация и запазват бистрия си разсъдък. Когато си поставят цел я преследват докато я изпълнят и абсолютно нищо не може да ги спре. Много са състрадателни представителите на зодията в тях лесно може да бъде събудено съчувствие. Предани към приятелите си, когато бъдат наранени няма как да простят, а още по – малко да забравят. Негативното при кучетата е, че често изпадат в депресии поради една или друга причина и им е нужно доста време да излязат от тях.

ГЛИГАН: Добродушни, ведри и щедри са характерни черти за представителите на тази зодия. Мили и много внимателни към всички, обичат покрай тях да има мир и спокойствие, та дори хармония на взаимоотношенията. Глиганите ужасно много мразят лъжата, вярват в честността, въпреки това винаги са готови да простят, когато са били измамени, а човека срещу тях си е признал и се е разкаял за постъпката си. Поради вродената си стриктност на него винаги може да му се разчита, той е честен и неподкупен. Изпитват огромно удоволствие, ако могат да бъдат полезни на някого изпаднал в беда. Имат много приятели около себе си. Негативното при глигана е, че често може да бъде използван, поради своето добродушие, щедрост и готовността си да прощава с лека ръка. Глиганите лесно могат да бъдат царе на купоните, дори когато са имали тежък и уморителен ден на работа.

Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Характерни черти на зодиите според китайския хороскоп - част III
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>