Избор на редактора:

Харизматичните личности - да бъдем като тях

/ рейтинг 4 / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 221 прегледа /

На всеки от нас се е случвало някога в живота си да срещне човек, който като че ли всичко му идва, някак си лесно. Много често веднага казваме той/тя е много харизматичен, именно затова се справя толкова лесно с много начинания и хората с удоволствие му помагат. Няма спор тези личности с огромния си чар и завидно добро настроение са като магнит за нас, особено когато се чувстваме тъжни и подтиснати от ежедневието си. Нима не сте забелязали, че покрай тях винаги има голям кръг от хора и направо ни се струва, че попиват всяка една тяхна дума? Всеки от нас иска поне малко да е харизматичен за останалите, да на някой им е заложено, а други трябва малко да се постараят. Тук сме изброили някои от чертите, които правят човека по - популярен, по - чаровен и харизматичен. Никога не е късно да опитаме и ние, все пак това може само да повиши настроението ни или още по - добре на тези покрай нас:

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

- Харизматичния човек прави впечатление със своята увереност, както в себе си, така и във възможностите си. Когато каже нещо не се страхува, че ще изглежда глупав или смешен. Притежава невероятно чувство за самоирония, с което истински се забавлява и се смее от сърце, заедно с голямата си компания. Самоиронията все пак е висш пилотаж в хумора, да не на всеки му се отдава. Пък и не всеки е готов да се пошегува със собствените си недостатъци или понякога глупавите неща, които изтърсва, което знаем, че се случва понякога.

- Старае се да се занимава с неща, които наистина са му интересни и ги прави с любов. Защото знае, че да постигнеш целите си, трябва да го правиш с удоволствие, както и с удоволствие да минеш дългия път натам. Спор няма понякога е трудно, но и трудностите може да са сладки, понеже все пак вървиш към целта си, а тя е това, което наистина харесваш. Знаем със сигурност, че харизматичния човек се занимава само с това, което обича, а и кара хората покрай себе си да заобичат същото нещо. Може да запали по същата дейност голям кръг от хора, спуска се в много благотворителни каузи, за които също търси своите съюзници и приятели, не се съмнявайте, този човек наистина има такива и то в лицето на много хора.

- Често се случва да изразява мнение, което е различно от общо приетото, но нека си признаем именно в това му е чарът. Хората изслушват с интерес позицията му за конкретната тема, лесно се доверяват на преценката му. Ако искаш да си като него, просто изрази наистина това, което мислиш, без страх, без притеснения, защити позицията си, може хората да не я приемат, но ще спечелиш уважението им.

- По природа са отявлени оптимисти, за тях слънцето свети по - силно, денят е по - прекрасен, звездите са по - близко и по - очарователни с няколко думи всичко е по - хубаво. За тях всяко нещо си има своя чар, дори в трудни моменти, намират по нещо хубаво, за което да се усмихнат от цялото си сърце. Определено това тяхно настроение се поглъща от всички покрай тях, именно поради тази причина им се лепят като мухи на мед.

- Ето тези хора имат безгранична вяра в собствените си сили, да може би понякога се случва да изпаднат в безизходица, но лесно се отърсват и се изправят. Те знаят, колко много може да постигне човек, когато не се отказва лесно от това желано толкова много време нещо. Май на всеки един му се иска да е харизматичен човек, поне малко, нека се опитаме да бъдем такива, бъдете чаровни и усмихнати, а животът ще ви възнагради с позитивни неща и незабравими моменти. Нека сме оптимисти в този така песимистичен свят, дайте цвят на сивото ежедневие, колкото по - ярък е той, толкова по - добре!

На: 2014-11-06 19:06:29 - Етикети: Личност , харизма , чар ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Харизматичните личности - да бъдем като тях
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>