Избор на редактора:

Християна Лоизу отнесе първо място в българския Х Factor

/ рейтинг 4 / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 164 прегледа /

Чаровницата, е новият победител в българския "Х Фактор", но по-интересното е, че чужденка печели четвъртия сезон на известния реалити формат.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Ако се върнем малко назад и си спомним сезона с участието на Жана Бергендорф и нейните думи, че е стигнала до финала на датския музикален формат, но не е успяла да се пребори именно заради факта, че не е била датчанка, бихме се замислили... Но в България стават чудеса и ето, че кипърката Християна Лоизу спечели първото място, плюс 50 000 лв. награда, които само допълват и без това престижното отличие.

Можем да похвалим отличничката и с добър български. Все пак нашата родна страна не й е съвсем чужда. Тя напуска Кипър преди осем години, за да учи оперно пеене не къде да е, а в България! И като в приказките се влюбва в страната и остава да живее и да се развива тук. И това ако не е съдба... Ето, няколко години по-късно тя успя да завладее и да плени сърцата на българската публика.

Освен музиката, талантливата Християна има и друга любов, носеща името Николай. Двамата се срещат в София, но освен любовта един към друг, ги свързва и страстта им към оперното пеене.

25-годишната Християна Лоизу вече е на път да осъществи най-съкровената си мечта, а именно да се отдаде на музикална кариера. Сигурни сме, че с победата в "Х фактор" осъществяването на тази мечта, е само въпрос на време.

Ще припомним, че на второ място остана Кристиан Костов, а на трето Дарина Йотова. Последната, също се очаква да пожъне голям успех на музикалната сцена, тъй като Криско обеща да започне работа с нея.

На: 2016-01-26 19:59:30 - Етикети: X factor , музика ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Християна Лоизу отнесе първо място в българския Х Factor
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>