Избор на редактора:

Как да отслабнем без драстични диети

/ рейтинг 4 / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 126 прегледа /

Коя жена не мечтае за слаба фигура, но без драстични диети или безумни лишения. Това винаги е било възможно с малко хитринки от ваша страна. Ако станат част от живота ви ще забележите как неусетно ще стопите излишните килограми, а след това ще поддържате страхотна фигурка без никакви усилия.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

1. Не си поставяйте непостижими цели

Няма нищо по-обезкуражаващо от цел, която не може да постигнете. Това би ви отчаяло след първия провал, а да не говорим ако трябва да следвате постоянно тази цел. Поставяйте си малки цели, които може да следвате, без това да пречи на вашето ежедневие. Не забравяйте, че успехът на всяка цел се крие в постоянството, а не в рисковите и безумни цели.

2. Не се превръщайте в роб на храната

Знаем колко е важна храната за фигурата. Вие също го знаете. Но не сме сигурно, че пренебрегвате здравословната страна на нещата. Предпочитате да утолите глада си с пакетче солети, вместо с нещо по-хранително, което има повече калории, но е по-полезно. Не трябва да се превръщате в роб на храната, вие трябва да сте неин господар и вие да избирате какво е полезно за вас, а това, което е полезно за вас, е полезно и за борбата с излишните килограми. И знаем, че това не е пакетче солети.

3. Пийте много вода

Започвайте деня си с 2-3 чаши вода на гладно и продължавайте да пиете вода през целия ден. Това е начин тялото да изхвърли излишното и да се вталите по-бързо. Ще бъдете и по-здрави. Затова, започнете да пиете вода веднага! Водата е здраве!

4. Не дъвчете нещо непрекъснато

Спазвайте периода 4-часовия период между храненията и позволете на храната да свърши своята работа в тялото ви. Това е навик, който лесно се постига, ако се храните правилно. Ако сте яли солети или "скромна" вафла, разбира се, че ще бъдете гладни и няма да издържите до следващото хранене! Но ако обядът ви е бил здравословен и хранителен няма начин да не изкарате до следобедната закуска. За да отслабнете, денят ви трябва да съдържа три основни хранения и две междинни. Нима това ви се струва малко? Помислете пак!

На: 2016-01-29 21:01:32 - Етикети: Отслабване , диети ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Как да отслабнем без драстични диети
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>