Избор на редактора:

Как да подредите мебелите през лятото

/ рейтинг 4 / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 130 прегледа /

Подредбата на мебелите е наука. Ако наредите мебелите около вашият дом вие можете да направите вашия дом да изглежда по-съвсем различен начин. Ако аранжирате мебелите добре и балансирате всяка стая, дома ви ще изглежда по-голям и ще ви позволи да поберете повече неща вътре в пространството.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Ето как можете да подредите вашите мебели:

Помислете за вашите възможности

Почти всеки би искал да има повече място за живеене, трябва да помисли за всички елементи на първо време. Можете да дадете някои неща на приятелите си или просто да направите нещо благотворително. Някой в нужда, ще извлече полза от тях.

Съставете си плашещи рисунки

Това ви позволява да видите стаята си, преди да предприемете действия. Можете да вземете всяка стая в предвид, например, как мебелите отговарят със структурата на всяка стая. Ако имате умения, използвайте компютърно приложение, което да ви помогне да изготвите вашите мащабни чертежи.

Планирайте използване за всяка стая във вашата стаята

Това е предизвикателство, за да подредите мебелите за да отговарят на начина, по който ще се използва стаята. Можете да събирате обзавеждане, което е високо, като подови лампи. Не забравяйте, че тези, високи мебели ви съветват да се съсредоточи върху височината на стаите.

Прилагане на мебели, които са с по-малък размер

Скалата винаги е важна. Защо не премахне голяма маса и добави малка? Ако се чувствате, че все едно има промяна, ще се облекчите от усещането на вашата среда. Обзавеждането в малкия размер е особено подходящо за една малка стая. В допълнение, можете да направите своя малка мебел, която да се използва в повече от един варианти. Например, направете ниска стайна маса за трапезарията с дивани, вместо много столове.

Освежете цялата цветова схема

Цвета оказва значително влияние в промяната. Използвайте по-живите цветове, които се отнасят за летният сезон. Макар че, ако предпочитате студени цветове, можете да създадете спокойно място. Може би синьото не е лош цвят, за да направите така, че да се почувствате като в океана, езеро или басейн.

Почиствайте стаите, преди да се преместят мебелите. Когато се захващате с мебели, вие живеете според правилото: да се редуцира, препродава, и рециклира. Подреждане на стаята ви върху хартия дава възможност да се експериментира с нов външен вид, нови комбинации и нови идеи, преди да се започнете с преместването на самите мебели.

На: 2013-07-08 20:18:41 - Етикети: Обзавеждане за дома ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Как да подредите мебелите през лятото
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>