Избор на редактора:

Как да свалите 5 кг за 2 дни

/ рейтинг 3 / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 186 прегледа /

Да загубите 5 килограма за 2 дни е невероятно, и много хора, не могат да повярвам. Всичко е възможно в света, сега прочетете тази статия и ще видите за има три начина, които ще ви помогнат да свалите 5 кг за 2 дни.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Пийте много вода.

Пиенето на вода действително ще ви помогне да получите по-плосък корем, тялото ви няма да има проблем да се отървем от излишната вода. Водата ще ви помогне за разграждането на мазнините по-бързо и ще изхвърли токсините от организма ви за много кратък период от време. Има доста мъже и жени, които задържат течности, при голяма част от тях, причината е обездвижване и не достатъчен прием на течности. За предпочитане е наистина само чиста вода, не чай или сокове или охладени напитки, да не споменавам, че газираните изобщо не трябва да се приемат. Пиенето на вода, създава усещането, че сте сити, не е нужно да хапвате нещо всеки път, може просто да изпиете една чаша вода.

Спрете яденето с много сол.

Тялото на човека по принцип задържа вода поради една друга много вредна причина, а именно, за да обработи допълнителната сол, която поемаме, така че направете всичко възможно, за да се поизпотите, да изведете от организма вредното количество сол, просто се пие много вода за промиване излишък от натрий и вода.

Размерът на въглехидрати трябва да бъде ограничен.

Вие може да загубите 3-5 килограма за 2 дни, като ядете по-малко въглехидрати, тъй като всеки килограм въглехидрати, съхранявани в тялото ви има около 3-5 килограма вода, съдържащи се в нея. Така че трябва да се ограничи количеството на въглехидратите.

Съвети.

Трябва също така да се направят и усилия за малко спорт. Аз лично предпочитам да ходя пеша. Ходенето пеша раздвижва мускулите на цялото ви тяло, а не само в определена зона. Кожата на ръцете се стяга, мускулатурата ви става по силна, като през това време вие премахвате от вашите излишни килограми. Докато спортувате също може да приемате вода.

Ако спазвате тези стъпки, ще видите, че наистина за 2 дни ще сте премахнали 5кг от вашето тегло.

На: 2013-07-21 12:03:19 - Етикети: Килограми ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Как да свалите 5 кг за 2 дни
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>