Избор на редактора:

Какви ще бъдат булките на 2016 годин

/ рейтинг 4 / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 91 прегледа /

Булките на 2016 година се очаква да бъдат много впечатляващи. Ще ви представим модните тенденции в булчинските рокли, които ще вземат не само ума, но и сърцето ви.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Тази година за булките модните дизайнери предлагат комбинация от класика с нотка екстравагантност. Големите имена показаха класически и по-екстравагантни комбинации на модните подиуми.

Цветове и материи

Бялото продължава да бъде най-желаният и модерен цвят по отношение на булчинските рокли. Все пак някои неща трудно се променят, което е за добро. Няма нищо по-атрактивно от булка обвита във фантазия от бяло. Нежните и деликатни материи също остават на пиедестал, особено комбинациите от дантела и органза. Една от новостите тази година е прозрачния детайл, приложен предимно в долната част на роклята. Някои дизайнери са заложили на дантела, докато други предлагат по-смели комбинации със 100% прозрачна материя, която прозира, точно толкова, колкото трябва. Особено впечатляващи са прозрачните елементи, които падат надолу като пелерина - това определено навява романтична нотка, което би било подходящо за дами, които искат да преживеят една истинска приказка в своя специален ден.

Друга модна тенденция по отношение на булчинските рокли са нежните тонове. Много интересни са цветни комбинации приложени в долната част на модела, които са оцветени в деликатни нюанси и принтове, без бялото в роклята да губи своето очарование. За горната част преобладават бюстиетата тип бельо, с които всяка жена изглежда много секси. Именно великите Oscar de la Renta, Claire Pettibone, Rivini и Ines di Santo заложиха на тях в своите колекции за 2016 година. Бюстие в комбинация с широка долна част отново ни напомня за образ от красива приказка.

Детайли за смели булки

Модерните елементи за 2016 са 3D детайлите, пера и комбинациите 2 в 1. За триизмерните детайли никой не е изненадан, особено когато всичко наоколо вече говори само за 3D. Все пак в булчинските рокли те са приложени много семпло, под формата на цветя и други природни елементи с истински обем. Няма булка, която не би харесал нещо подобно, особено когато е създадено със стил.

Перата, са поредният дързък елемент предложен от дизайнерите, но те са подходящи за по-екстравагантни натури, особено ако става дума за модел, на който цялата долна част на роклята е в бели пера.

Колкото до роклите 2 в 1, те са по-скоро за практични дами, които желаят сватбената им рокля да бъде подходяща и за коктейл.

Каквото и да изберете, Вие ще бъдете най-прекрасната булка на света в очите на вашия любим!

На: 2016-01-27 21:31:47 - Етикети: Модни тенденции , рокли , сватба ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Какви ще бъдат булките на 2016 годин
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>