Избор на редактора:

Какво обичат да чуват жените от своите половинки

/ рейтинг 4 / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 250 прегледа /

Коя жена не би искала да чуе нещо специално от своя любим човек. Факт е, че в секса действията взимат превес, но някой и друг комплимент никога не е излишен, а понякога дори прави чудеса.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Ето някои неща, които вашата специална жена би искала да чуе поне веднъж:

"Много си секси"

Много е важно за една жена да се чувства секси, а още по-важно е любимия човек до нея да я възприема също по този начин. Факт е, че всеки има недостатъци, но също така е факт, че в любовта няма място за тях. Кажете го, и вашата половинка ще се почувства на седмото небе, но внимавайте има "опасност" да се превърне в тигрица в леглото.

"Изглеждаш страхотно в това"

Страхотен комплимент, без значение дали става дума за бельо или за дрехи. Жените винаги се стараят да изглеждат добре, а когато това се забелязва, те го оценяват с цялото си сърце.

"Много си красива"

Това е задължителния комплимент, който трябва да бъде използван по-често по различни поводи, защото вашата половинка иска да бъде красива за вас.

"Обожавам устните ти"

И това ако не е подготовка за страхотен секс, кое друго би било?! Истинско звездно начало, което несъмнено ще ви отведе много на високо.

"Ухаеш божествено"

Изказан в подходящият момент сътворява чудеса. Когато двама души се обичат, те правят всичко възможно, човекът до тях да се чувства добре. Един простичък комплимент като този показва, че човека до вас оценява това, което правите и забелязва малките детайли, които ви превръщат в съвършената жена. Много е лошо, когато двама души не забелязват подобни детайли.

"Ти си най-добрата"

Поредният комплимент, който ще накара жената да тръпне по вас. Тя ще оцени по достойнство вашата искреност. Всеки човек тайно се надява да получи подобен комплимент, без значение дали става за мъж или жена.

 

На: 2016-02-13 08:14:21 - Етикети: Любов , жени , секс ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Какво обичат да чуват жените от своите половинки
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>