Избор на редактора:

Кое е полезно и вредно при кожа с акне

/ рейтинг 4 / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 103 прегледа /

Някои от така наречените бабини деветини са успешни в борбата с акнето, но други не са. Нека се запознаем с някои от тях, за да не вредим на кожата си с нещо, което не трябва да правим. Ще започнем с две верни твърдения и ще продължим с две неверни.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Ледът помага на кожата - Вярно

Това наистина е доказан факт. Ледът има способността да облекчава подутините. По-важното в случая е, че дори да не помогне на 100% няма да ви навреди в никакъв случай. Ако практикувате тази терапия, имайте предвид, че леда не трябва да стои прекалено много време върху кожата. В противен случай може да се раздразни.

Да се използва крем, който съдържа сяра - Вярно

Има продукти със специфични съставки, които имат доказана полза в борбата с акнето. Съставки като бензоил пероксид или сяра и резорцин се борят с белезите, които остават по кожата. Разбира се като всяко друго нещо и тук резултатите не са моментални.

Пъпката трябва да се стиска - Грешно

Много известно, но много грешно решение за третиране на пъпки, защото се забавя излекуването й, но също така има вероятността мястото да се зарази още повече. Със стискане пъпките се превръщат в неприятни белези. Освен това не можете да прикриете с грим третирането по неправилен начин пъпка, тъй като тя вече е с коричка.

Акнето да се маже с паста за зъби - Грешно

Това е поредният известен мит, който вероятно много хора изпълняват, а ако и вие сте от тях, ви препоръчваме да го прекратите веднага. Пастата за зъби действа изсушаващо и може да причини появата на още акне. Да не споменаваме избелващите съставки в пастите и флуорида, които допълнително вредят на кожата.

На: 2016-02-08 10:12:11 - Етикети: Акне , кожа , здраве ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Кое е полезно и вредно при кожа с акне
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>