Избор на редактора:

Кога любовта е наистина дразнеща?

/ рейтинг 3.7 / 3 гласа / 11 точки / 1 коментара / 218 прегледа /

Хайде сега да видим за какво става дума, не сме против влюбените, поемете си дълбоко въздух. Просто сме на мнение, че всеки един от нас се дразни на някой неща, колкото и да се радва за щастието на приятелите си, които са хлътнали много. Тази статия могат да прочетат и всички заети сърца, какво именно не трябва да правят, за да не дразнят приятелите си, които държат на тях. Така да преминем към темата, сами сме или си имаме някого, но определено имаме приятели, които с техните половинки могат да ни изкарат извън нерви за няколко минута, а дори и секунди. Какви са причините? Какво трябва да променим във връзката си, ако усещаме, че дразним всички останали? Мнението на хората не е важно, но има случай, в които може да останете просто двама, което повярвайте ми на един по – късен етап, може дори да ви раздели! Сега ето и нещата, които наистина много ни дразнят, скъпи влюбени:

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

- Решаваме да излезем в компания само по женски или да си направите хубава мъжка вечер без половинката. Решили сме, че гаджетата могат да изкарат без нас една вечер. Какво се получава наша приятелка идва с приятеля си без предупреждение за пореден път, колко женски вечери са провалени? Как да обсъдим всичко, което искаме пред него? Дразнещо е и то много, особено като предварително сме се разбрали без мъже или жени (говорим за мъжката компания) и при това се случва постоянно! Трябва да имаме време за приятелите си без половинката ни постоянно да ни диша във врата.

- Носят дрехи в еднакъв цвят, за да си отиват или пък правят нужните съчетания. Добре е, ако излизат на гала вечеря, но не и ако сме в кварталното кафе. Тяхната мания направо става опасна за нас. Да не говорим, че има подмятания от рода на: „страхотно е да сме така облечени, хората ни се радват, защо не пробвате“. Друг вариант тениски с надписи аз обичам нея, а аз него и т.н. вече не сме на 16 години, това изглежда смешно, пък и ние обичаме половинките си, но не намираме смисъла да го показваме по този начин! Имат татоси, които се допълват и се хвалят с тях или са си татуирали датата, на която са се запознали и не спират да говорят затова зашо така са решили!

 - Когато сме голяма компания двамата уж следят разговора , енергично ни кимат с глава насреща, а всъщност изобщо не им е до нас, при задаване на въпрос се изисква много време за разговор, а на всичкото отгоре питат какъв точно е бил въпросът. Понякога говорят помежду си и като цяло не участват в разговора, които се води на цялата маса. Да определено това може да е дразнещо, особено когато са без половинката си устата не им спира!

- Когато единия се удари без да иска някъде, другия обикновено жената издава тъжен стон или се започва едно суетене, което е напразно или „дай ще цункам, мило, ще ти мине“ тези лиготии са за когато сме сами, през другото време наистина са много дразнещи. Все пак, ако си удариш ръката леко в масата няма да умреш!

- Когато разказват случката затова колко романтично са се запознали за хиляден път, че чак всички от компанията е знаем като „Отче наш“ или как точно й е предложил брак. Добре е да чуеш подобна история дори и няколко пъти, но в крайна сметка всеки има своите романтични моменти и мигове! - Когато все пак се разделят за една вечер (о, какво чудо) те си звънят през 15 минути, за да са сигурни, че половинката им няма да избяга, а през останалото време си пишат я в скайп, я във фейсбук или вайбър. В крайна сметка отново нямат време да се включат в компанията.

Това са част от дразнещи неща, ако ги правите ги избягвайте, все пак не искате да останете без приятелите си, пък и все пак вече не сме тийнейджъри нали? Всяко едно нещо, колкото хубаво и сладко да ви изглежда трябва да има своите граници! И все пак щом се обичате не е нужно да го доказвате пред хората, важното е, че го чувствате, една тениска не ви прави влюбени, това е работа на сърцето, което бие под нея! Обичайте се! 

На: 2014-11-13 18:50:38 - Етикети: Любов , дразнещо , влюбени , двойки ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Кога любовта е наистина дразнеща?
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>