Избор на редактора:

Любовта мит или реалност?

/ рейтинг 4 / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 138 прегледа /

Това е тема, която много пъти сме започвали, чели сме поне десетки мнения по този въпрос, които се размиват с по нещо, а по друго адски много си приличат. Всеки пази в сърцето си определени спомени от отминалото време, всеки има своите незабравими мигове с хора, които са били част от живота му.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Винаги след края на връзката трябва да се чудим дали наистина е било истинската любов и ние сме я изгубили или е било просто опит да я открием.Не мисля, обаче че трябва да се чудим, не бива да си поставяме така изразено този въпрос, имали сме както добри, така и много лоши моменти, изживели сме нещо, ами ако не бяхме изживели нищо? Нима това е по – добрия и приемлив вариант? Любовта дали е мит или реалност е философски въпрос. Именно поради тази причина, искам да изложа и своето мнение по тази така важна за нас тема. Особено за всички онези млади сърца, които още търсят щастието си и мястото си в света на любовта. Да някой ще се съгласят с него, а други ще си помислят, че съм поредния дръскач, които си мисли, че много разбира от любовта и нейните терзания. Е, аз не парадирам с факта, че разбирам от любов, най – малкото, защото нея не мисля, че някой е способен да я разбере, но определено може да я почувства. Или можеш да обичаш или не можеш, тук няма средно положение. Съгласете се с мен има много видове любов, но тук не говорим за всички, а само за онази изпепеляваща, караща ни да мечтаем лудо, да правим планове, да летим из облаците! Любовта не е мит, тя е част от нас, част от всяко наше дишане и издишане. Може би я считаме за мит,защото сме сами, това е по – лесното обяснение на всичко, оправдаваме грешките си, неуспехите си, болката, която ни е била нанесена от друг човек. Ето и моите няколко причини поради, които вярвам в любовта:

- Ние сме на този свят, именно защото е имало любов, някой е решил да направи семейство, да създаде деца. Е да има и хора, които се отнасят зле с децата си, разбиват семействата си, но все пак ние сме били създадени и гледани с любов. - Пеперудите в стомаха, това уникално чувство, което се появява всеки път, когато видиш човека по когото си луд. Дори да чуеш гласът му по телефона, когато не е до теб и се замислиш за него, всичко в теб копнее сега този човек да е там до теб. Копнееш постоянно за допира му, за усмивката му, за страните навици, които го правят толкова чаровен.

- Когато сме приели неговите недостатъци – почнали сме да приемаме човекът до нас, такъв какъвто е всъщност, не искаме да се променя, защото иначе не би бил той. Недостатъците му вече не са онези дразнещи неща, с които не можем да живеем, а са онези неща, които ни напомнят, че той е истински. Той е истински с нас, защото ни има доверие, че няма да си тръгнем, когато го опознаем, а това ни прави все по луди по него.

- Мечтаем повече – не само за него, а за живота като цяло, правим си планове, изграждаме мечти, които да преследваме. Всичко ни се струва розово, птичките пеят по – хубаво, небето е по синьо от обикновено, облаците са по – пухкави. По – често се усмихваме, нека си признаем може и да се хилим, като идиоти, когато се сетим за нещо свързано с нашия любим, дори и то да не е толкова смешно.

- Романтични сме – о, да сега вече романтиката започва да придобива форма и цвят, след като сме повярвали в любовта, почти всеки жест на нашия възлюбен, може да ни се струва толкова романтичен, дори и всъщност да не е. Ако всичко описано до тук не е любов за вас, тогава ви предизвиквам да опишете защо вярвате в любовта и ако не вярвате защо е така! Нека направим изводите си! И нека не забравяме любовта е тази, която ни кара да вървим напред, да летим, вместо да ходим. Блажен е този, които я е срещнал! А този, които не е ще я срещне и сигурно ще добави още много точки към тези!

На: 2014-11-05 18:22:26 - Етикети: Любов , история , мит , реалност ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Любовта мит или реалност?
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2017 Womans'Book V 1.0
>