Избор на редактора:

Мини Мис Вселена Денис Димитрова представя аксесоарите в дома си

/ рейтинг 3 / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 86 прегледа /

Знаем, че начинът, по който изглежда къщата, говори много за характера на собственика й. Жилищата могат да бъдат малки или големи, апартаменти или къщи, но индивидуалният облик, който имат, се определя от мебелите, цветовете и аксесоарите, с които избираме да съжителстваме.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Домът на Мини Мис Вселена Денис Димитрова е подреден точно както подобава на малка принцеса. Тя вече е носителка на множество корони и не спира да обикаля света, за да прославя българската красота. Вещите, донесени от всяка страна, в която печели корона, са аксесоарите, превръщащи дома й в истински палат. Денис е отделила специално място на нещата, които й напомнят за спечелването на най-голямата й титла – Мини Мис Вселена в Доминиканската република. Нарича го „Кът от Доминикана”. Там седят в рамка снимките от първата й професионална фотосесия, статуетката, която символизира първото й място и медалът, който е получила за най-оригинален национален костюм. Типичните за Доминиканската република шапки също имат своето специално място в къта.

Разбира се не всеки от нас може да си позволи да си направи кът, в който да поставя наградите си от конкурси за красота. Но е сигурно, че всеки има съкровени вещи, които навяват специални спомени. Отделете кътче, в което да поставите снимките си от сватбата или с най-любимите си хора. Такива места са заредени с емоции и можете да се обръщате към тях всеки път, когато имате нужда положителна енергия.

Най-лесно приложимите аксесоари за дома са тези, които може да окачите на стената. Те пестят много място и в същото време при добро поставяне могат да създадат неповторим облик на стаята. Ако планирате поставянето на етажерка, изберете за нея празна стена. Така колкото и шарени и разхвърляни вещи да наредите по нея, тя няма да изглежда претруфена. Ако пък случайно ви е останала още една свободна стена, на нея спокойно може да поставите голямо огледало с по-специална рамка. Това е един от най-добрите начини да съчетаете полезното с приятното – хем ще запълните бялата стена, хем ще се радвате на лика си на нея.

Късмет е, ако имате приятел, който може да рисува, какъвто е случаят с Денис. По стените в къщата й висят весели картини на художника Джани. Топлите краски на рисунките създават усещане за уют, а централно място е отредено на портрет на самата Денис, която е рисувана на плажа на Слънчев бряг.

Вазите с декоративни цветя също са предпочитан аксесоар за дома. По принцип те също не заемат място, а освежават пространството. Не пропускайте факта, че естествените цветя винаги изглеждат по-добре от изкуствените, въпреки че изискват повече грижи.

Дори и да не е наречен със специално име, рафтът със спомените от Египет също е важен за Денис. Според нея това е най-впечатляващото място, на което е била. А тя е била на много. Чаши, от които строго гледат глави на фараони и чиния с голям надпис „EGYPT” заемат почетно място на рафта. Чашите всъщност са част от голяма колекция, които Денис носи от всяка чужда страна. Централно място на шкафа заема естествено тази, която е подарък от организаторите на конкурса „Мини Мис Вселена”, влюбили се от пръв поглед в Денис.

В контекста на интериорните решения чашите не са просто вещ, която използвате за наливане на напитки. Те имат много по-голям смисъл като част от дома. Затова тези чаши, които поставяте на видно място в дома, трябва да са съобразени стилово и цветово с всичко останало. Е, разбира се няма да ви забраним да поставите на рафт чаша, която сте си донесли от Китай, но е синя и не подхожда на зеления ви килим. Естествено е тя да ви създава уют и да ви връща към специални изживявания.

И все пак чашите се оказват скучен аксесоар в сравнение с други, които Денис е донесла от страната на пирамидите. Това са огромни шишета, които египтяните използват за парфюми. Блазе на всяка дама, която получи като подарък скромното количество от половин литър парфюм. Слончетата, които висят на стената и както се полага по традиция са с дупета към вратата, също са елегантен акцент, донесен от далечна страна. Не прекалявайте с подобни аксесоари. Понякога те могат да развалят цялостното впечатление от интериора.

Възглавничките, на които Денис лениво се излежава докато гледа телевизия в хола, също са донесени от Египет. Те са прекрасен цветен аксесоар към тъмния диван.

Не позволявайте да се заобиколите само с едноцветни мебели. Те са стилни, но не забравяйте, че най-важното е да се чувствате добре в дома си, а не той да е обзаведен по последна мода. Малки цветни „петна”, каквито са възглавничките, придават индивидуален облик на стаята. Не е задължително да пътувате до Египет, за да си донесете такива, а лесно може да ги намерите дори и в евтини магазини в България.

Прекрасен завършек на интериора са осветителните тела, които също трябва да бъдат подбрани според цялостната визия на жилището. Фенери или лампиони, големи полилеи или елегантни аплици – няма значение. Важно е да си осигурите необходимото количество светлина, която да е насочена правилно.

На: 2015-07-21 09:09:16 - Етикети:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Мини Мис Вселена Денис Димитрова представя аксесоарите в дома си
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>