Избор на редактора:

Модерно кухненско обзавеждане - обединяване на стил и функционалност

/ рейтинг 4 / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 559 прегледа /

Кухнята е едно от най-използваните помещения от цялото семейство, което означава, че мебелите и кухненското оборудване се амортизират и изхабяват много по-бързо в сравнение с тези в останалите помещения. Следователно това приканва за подновяване или промяна на мебелите. Модерното кухненско обзавеждане е много по-различно от мебелите, използвани в конвенционалната кухня. Кухните в днешно време са построени с добре обмислено планиране и точни проекти. Всяка част на помещението е направена с далновидност и грижи, за да побере всички нови функции, подобаващи за една кухня.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Ако старата кухня е била с малко пространство за съхраняване, шкафове, кът с мивка и място за готвене, то модерните кухни са се развили много повече. Всяка функция в кухнята се взема под внимание и по този начин се избира за всяка от тях подходяща мебел. Някои общи части на мебели за модерна кухня са кухненски шкафове, рафт или стойка за вино, кухненски бар, кухненски плотове, маса, столове и др. Специалното на тези елементи е, че те се използват за много повече цели, от тези за които са предназначени. Например, кухненските шкафове могат да се използват за съхраняване не само на прибори за хранене и изделия от стъкло, но също за аранжиране с цветя или антични фигури и статуетки, които ще направят кухнята естетически красива.

При кухненския бар може да се поставят високи столове за ранно сутрешно кафе или късно вечерно питие. Може да сложите вашия лаптоп и да продължите работата си по време на готвене. Когато става въпрос за съвременен кухненски дизайн, опростеността е модна дума. Не са сложни столовете или масите или дантелените възглавници за съвременнате кухни. Дори и декоративните елементи са много по-малко в такава кухня. Също така, има само един цвят за стените и един контрастен цвят за всички мебели. Не винаги е трудно да се намерят мебели и идеи за вашата кухня. От вас зависи как да изглежда това всекидневно помещение, ако сте креативни вие сами можете да направите някои от елементите в кухнята, като пердетата, аранжирането, възглавничките за столовете, просто да участвате идейно в цялостната промяна на вашата кухня.

На: 2013-04-16 14:23:25 - Етикети: Обзавеждане за кухня , Обзавеждане за дома ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Модерно кухненско обзавеждане - обединяване на стил и функционалност
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>