Избор на редактора:

Накарайте го да ви обожава

/ рейтинг 4 / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 121 прегледа /

Някои мъже казват, че не могат да бъдат подвластни на една жена. Факт е, обаче, че има и такива, които с удоволствие стоят до своята любима жена, опиянени не само от нейната физика, а въобще от всичко, което прави. Тези жени карат мъжа до тях полудява от любов, а ние ще ви дадем някои съвети как това да стане реалност и във вашата връзка. Ето как да станете и най-вече да останете номер едно за вашия любим.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Позволете му да бъде герой

Знаем, че и сами можете да си смените крушка, но мъжете обичат да бъдат полезни, така че му позволете това удоволствие. Нека бъде герой. Покажете му, че е вашият герой. Силният пол обича да показва силата си, затова винаги му благодарете, когато използва физическата си сила за вас и във ваша полза, било то за тривиални неща като отваряне на буркан, носене на 10 литров шише с вода и разни подобни. Бъдете жената във връзката, а не мъжът, както обикновено сте свикнали.

Бъдете секси

Това не означава да се разходжате твърде разголена и да прелъстявате всички мъже наоколо. Бъдете секси с мярка и само за него. Покажете му вашата дива страна. Грижете се за себе си и за външния вид и се интересувайте от неговото мнение по този въпрос. Нека бъде ясно, че искате да бъдете секси само за него. Към сексапила прибавете нежност и грижовност - три мощни оръжия в една връзка. Грижите се за него, както се грижте за себе си, но с мярка, без да се превръщате в майка му например.

Бъдете и силна и слаба

Покажете му, че знаете какво искате, винаги, когато имате възможност. Повечето мъже обичат да бъдат "водени" деликатно. Вероятно и вашият мъж предпочита вие да се занимавате с детайлите около дома, масата, забавленията, почивките и разни такива дреболии, от които той бяга като попарен. Той просто предпочита да не си губи времето с подробности, което е добро дошло за вас! Старайте се да не изпадате в ситуация - диалог от типа: "Купи каквото искаш..." "А, ти какво искаш...". Не се страхувайте да поемате инициативата във всяко отношение.

Бъдете пълна с изненади

Нека връзката ви не се изчерпва с опознаване за един месец. Нека вашата половинка има усещането, че може да си тръгнете винаги, когато пожелаете, но използвайте това само в положителен смисъл. За да ви задържи един мъж, на първо място трябва да ви оцени, да ви опознае и да е сигурен във вас, но това не означава, че ще се превърне в най-добрата ви приятелка, с която непрекъснато си говорите за мъже... Елементът на изненадата трябва да съществуа, иначе скуката и еднотипното ежедневие ще убие тръпката и връзката ви.

Избягвайте крайните настроения

Имайте предвид, че не е приятно, когато се карате за дребни неща, когато от сутринта сте в ужасно настроение, когато дори секса стане скучен и когато и най-малката реакция от негова страна ви дразни. Мъжете не обичат драмите, а знаем, че жените са техни кралици. Затова следващия път, когато сте в лошо настроение, по-добре излезте да потичате, отколкото да си го изкарвате на мъжа до вас. Хората и в частност мъжете търсят спокойствието и утехата във вас и не биха искали да се сблъскват с неразбиране и ледена стена, особено, когато имат нужда от подкрепа. Нито пък вие. За всеки проблем си има решение и драмите са напълно излишни, защото рискувате да превърнете мъжът до вас от щастлив и доволен, в нещастен и изморен.

На: 2016-02-01 00:53:56 - Етикети: Любов , любовни тайни , връзка ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Накарайте го да ви обожава
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>