Избор на редактора:

Най-здравите семейства в шоубизнеса!!!

/ рейтинг 3 / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 127 прегледа /

Те са красиви, богати и известни, а освен това се радват на щастлив брак. Сред суетата на звездния блясък пазят ревниво семействата си от набезите на недоброжелателите и успяват. Представяме ви някои от най-стабилните връзки от света на шоубизнеса.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Джон Траволта и Кели Престън

Двамата имат две деца - Джет на 14 години и Ела Блу на 7, но имат желание и за трето. Актьорът споделя, че обожава децата, защото го зареждат с неподправен оптимизъм. Той ревниво пази семейството си от набезите на папараците и прави всичко възможно, за да създава уют и стабилност в дома си. С Кели се женят в романтичния Париж и вече 17 години са неразделни. В красивото им имение всеки има свое лично пространство, където може да се усамоти. Една от тайните за запазването на техния дългогодишен брак е в това, че съставят списъци със желанията си, за да намират достатъчно време един за друг. Дори да не е особено романтично, явно е доста ефикасно.

 

 

Антонио Бандерас и Мелани Грифит

Въпреки че и двамата са женени, когато се срещат през 1995 г. на снимачната площадка, поемат риска да се борят за любовта и щастието си. Още на следващата година се развеждат с предишните си половинки и сключват брак. Веднага след това се ражда и тяхната дъщеря Стела, с което 1996 г. се оказва една от най-хубавите им години. Мелани има три брака зад гърба си, а Антонио един и мнозина предричат провал на връзката им, но те отдавна доказаха, че мимолетното увлечение е прераснало в истинска любов.

 

 

 

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър

Актьорът, който в момента е губернатор на Калифорния, също се радва на дълъг и спокоен брак. През пролетта на 1986 г. казва “да” на чаровната Мария Шрайвър, която е племенница на бившия американски президент Джон Кенеди. Когато се запознават, тя работи като журналист, а в момента активно помага на съпруга си в благотворителните кампании. Двамата имат четири деца – две момичета и две момчета. Шварценегер споделя, че всяка връзка има спадове и възходи, но важното е трудностите да се преодоляват заедно.

 

 

 

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Те несъмнено са сочени за едно от най-съвършените семейства в Холивуд, въпреки че жълтата преса непрекъснато ги развежда. След като предишният брак на Майкъл продължава 23 години, съпругата му неочаквано го напуска. Само няколко месеца по-късно съдбата го среща с красивата Катрин Зита-Джоунс, която е 25 години по-млада от него. Независимо че той може да й бъде баща, сватбата не закъснява и любовта им бързо излиза на показ. Плод на безоблачното им брачно ложе са двете деца, които имат, а животът на Майкъл Дъглас е станал далеч по-спокоен и уравновесен.

 

 

 

 

Сийл и Хайди Клум

Често ги определят като красавицата и звяра, но русокосата топмоделка и ангелогласният изпълнител са една от най-чаровните двойки сред звездния елит. Те са семейство отскоро, когато през 2005 г. сключват брак на мексиканския бряг по възможно най-романтичния начин след не по-малко красивото предложение за брак на планинския връх Уислър в Британска Колумбия. Хайди Клум и Сийл са неразделни и нито за миг не се поддават на медийните спекулации по свой адрес. Имат две момчета и едно момиче, което е от предишната връзка на Хайди с по-възрастния от нея милионер Флавио Бриаторе.

 

 

 

Боно и Алисън Хюсън

Боно е едва на 15 години, когато започва връзката си с Алисън, а седем години по-късно двамата се женят, за да се радват на щастлив брак вече 30 години. Независимо от множеството пътувания на известния музикант и безбройните фенки, те успяват да намерят точната рецепта за дълго и стабилно съжителство. И не е учудващо, че имат четири деца – две момичета и две момчета. След като забравя за годишнината от сватбата им, Боно посвещава на Алисън един от безспорните хитове на U2 - “The Sweetest Thing”.

На: 2015-07-21 11:23:15 - Етикети:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Най-здравите семейства в шоубизнеса!!!
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>