Избор на редактора:

Обзавеждане за дома - Изберете бели завеси или с натурални цветове

/ рейтинг 3 / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 707 прегледа /

Има пет основни фактора, които определят качеството на завесите. Това са цветовете, обшивка, дължина, както и тип тъкан на завесата, и разбира се, дали ги проектирате сами или ги купувате готови. А тази статия ние ще се фокусираме върху цвета като основен фактор в проектирането на завеса. Цветът определя редица неща за вашите пердета и те включват това, как ще се отразят на осветлението в дома ви, как ще регулира температурата и разбира се, как ще се слее с цялостния интериор на помещението. Ако си мислите, че това е най-лесната част, грешите. Цветът е много труден, когато става въпрос за пердета. Нашият съвет е да изберете бяло или натурални цветове. Естествените цветове са един много добър избор за вашите завеси.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Явно сами сте се убедили, че с времето завесите избледняват страшно много. Дори се появяват петна от пряката слънчева светлина. С течение на времето пердетата губят цвета си, особено ако те са били с по-наситен или тъмен цвят. Ако домът ви се намира на по-слънчево място, избора на бели завеси е един от най-подходящите за вас. Най-очевидната причина за това е, че бялото просто остава бяло. То не може да изчезне. Другото предимство е, че белият цвят прави стаята още по светла и деликатно красива.

Другите цветове, които придават уют и хармония на вашата душа и стая са така наречените земни тонове. Това са: бежово, слонова кост, екрю, кафяво, и всички тип телесни цветове. Въпреки че това са основно естествени цветове, те също така имат различни нюанси, а вие трябва да изберете този, който се съчетава естествено с останалата част от вашите цветове в дома ви. Неутралните цветове са нежни и придават на помещението елегантен финал.
Може да получите съвети за това кои цветове да използвате за вашия дом или офис, но вие също трябва да имате думата. Купете си пердета с цвят, който вие обичате и ви повдига настроението, като това ще ви помогне да се привържете към стаята като цяло. Ако подбирате цветове за семейни завеси, тогава ще трябва да се консултирате и с другите членове на семейството, за да изберете нещо за всеки. В случай, че искате да бъде изненада, можете да отидете с бели дантелени завеси и смесица от различни цветове. Много хора изберат бели тъкани, дантели и полиестер, те стоят добре и трябват минимални грижи.

На: 2013-04-11 08:43:54 - Етикети: Обзавеждане за дома ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Обзавеждане за дома - Изберете бели завеси или с натурални цветове
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>