Избор на редактора:

Обзавеждане за кухня – Бяла кухня

/ рейтинг 3 / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 655 прегледа /

Когато ремоделирате кухнята или правите нова, първото нещо, за което може би си мислите са кухненските шкафове. Те са важна част от кухнята. Обикновено са поставени на стената или пода. Нещо повече, кухненските барове също са съчетани с шкафовете, за да има перфектен външен вид. Докато стените са едва забележими, шкафовете играят основна роля в появата на вашата кухня. Ако планирате евтина кухненска козметика, можете да работите предимно върху вашите шкафове и след това да се добавят други елементи, които ги допълват. В наши дни става доста модерно и красиво кухня с бяли шкафове. С белият цвят се дава просторен вид на вашата кухня.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

С правилна поддръжка бялото прави вашия район за готвене да изглежда по-чист. Също така можете да добавите някои лъскави цветове и да конвертирате вашата кухня в едно доста забавно пространство. Или семпли акценти, които да придават лек и спокоен поглед. Имате много възможности, като добавянето на бял ламинат, бяла повърхност с термофолио, или просто да боядисите в бяло. Има плоска повърхност за врати или да направите стилни повдигнати панели. Има различни дизайни в повдигнатите панели, като квадрати или извити. С белите шкафове вие може да комбинарите каквито си пожелаете цветове за стени и подова настилка. Можете да добавите тъмни цветове, но не добавяйте твърде много.

 Може да направите така , че    стените и плота да ви бъдат в един  и същи цвят, а шкафовете да са  бяли. Комбинации като бяло и  сиво, бяло и небесно синьо, бяло и  меко розово, бяло и светло  маслиново действат успокояващо  на самият поглед. Комбинации к  като бяло и червено, бяло и  кафяво, бяло и лилаво, бяло и  черно, бяло и аква синьо  създадават по-фънки пространства  и са най-добрите теми за  ремоделиране на кухня. Когато сте  с ограничен бюджет, най-евтиният  вариант е всичко да бъде в бяло,  като може да смените цвета на  плота, така ще изглежда  зашеметяващо. Също така,  дограмата трябва да е бяла, в този случай.

 

Плотовете могат да бъдат черно, сиво или кафяво. Бялото придава един наистина луксозен външен вид. Дръжките на вратите също трябва да бъдат съобразени с бялото, без значение дали са малки или голями. Ако имате напълно бяла кухня, ще отиват бронзови дръжи на шкафовете, мед или такива с антично покритие. Можете да добавите и метални и сребърни дръжки, които също изглеждат добре. Добавянето на хубава цветна ваза с цвете може мигновено да отрази белият цвят. Можете да запазите трапезнa масa в бяло с кафяв стъклен плот. Ще бъде хубаво да сложите и един тъмен килим или бял поставен под масата за хранене. С метални лампи с висулки и маса за хранене можете да правилното да допълните белият кухненски дизайн. Можете да имате няколко стъклени врати на шкафовете и да вътре да поставете колоритни кухненски прибори. Също ще бъде още по-страхотно ако кухненските уреди са също в бяло. Има декоративно осветление за кухня с добавяне на цветни светлини в ъглите за малка промяна на белият цвят. Опитайте, аз го направих и наистина бялата кухня придава съвсем друг вид на целият дом, най-вече когато няма врата от нея към трапезарията. Страхотен изглед и лукс с много малък бюджет.

На: 2013-04-17 17:01:09 - Етикети:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Обзавеждане за кухня – Бяла кухня
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>