Избор на редактора:

Обзавеждане за кухня – Дизайн, цветове и мебели

/ рейтинг 3 / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 578 прегледа /

Кухнята е център на дома: пространство, което може да се използва за забавление на гостите и място за семейството да се съберат и да се насладите един на друг. Всяка част от кухнята трябва да бъде много добре подбрана, като се съобразявате с уюта, комфорта и качеството.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!


Мебелите създават уютната атмосфера и правят дома да изглежда добре. Проблемът с избора на мебели е мода или качеството. Голяма част от мебелировката е деликатна или твърде скъпи, има и такива мебели, които са модерни, но неудобни. В много домове, се използва метала като изработка на мебели, тъй като създава фин изглед и е ръчна изработка. А и трябва да се отбележи факта, че като цена е достъпен материал. Обикновено ръчно изработените метални части са солидно изградени и естетични. Има много начини да използвате желязо към мебелите в кухнята, в къщата като цяло или в двора.

В тези дни предпочитаните цветове за кухня са бяло и червено, бяло и венге, бяло и черно. Този избор на цветове предвижда кухненската мебел като маса и столове да бъде в бял цвят или черен цвят, като така ще прилягат на всеки кухненски елемент. Класически столове често имат текстилен дизайн, но нямат специални подробности относно самия стол. Iron столовете съчетават привлекателна тъкани с уникален дизайн за ръцете, краката и горната част на стола. Избягвайте да купувате тежки столове, много е неудобно, както за преместване, така и твърдината която създават.

Когато става дума за лични цветови предпочитания, по-голяма част от хората прибягват към топлите, меки и млечн тонове. Едно бледо зелено и естественият дървесен цвят на кухненските мебели и шкафове, създават абсолютна топлина в дома, кухнята изглежда доста свежа и успокояваща, най-вече сутрин сядайки на дървената маса, аранжирана с прекрасни цветя, в удобен мек стол, заемащ формата на тялото ви.

Един много важен елемнт за кухнята е естествената слънчева светлина. За предпочитане е да избирате помещение от вашият дом, което да бъде доста слънчево и да създава усещане за бодрост и утринна свежест. Вентилацията трябва да бъде добре преценена, всички знаем за мириза, който идва от приготвянето на храната, желателно е, да не се разнася във всички останали помещения на вашият дом.

По какъвто и начин да обзаведете и аранжирате вашата кухня, нашият съвет е, да не се съобразявате единствено и само с модните тенденции, а да се информирате по-добре, и да вземете решение, когато сте по-сигурни. Много често се оказва, че модерното е временен лукс, за това е хубаво да се съчетаят мода и качество.

На: 2013-04-08 15:45:24 - Етикети: Обзавеждане за кухня ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Обзавеждане за кухня – Дизайн, цветове и мебели
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>