Избор на редактора:

Обзавеждане за кухня – Кухненски дизайн и най-новите тенденции

/ рейтинг 4 / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 522 прегледа /

Като всяка друга форма на вътрешен дизайн, кухненският дизайн минава през своите тенденции и моди. То може да бъде шикозна, или връщане към невероятния дизайн на 1950-те години, когато в домовете са се влияели от науката и технологиите (не забравяйте "космическата ера" и полирани повърхности от неръждаема стомана, които са били на мода след кацането на Apollo 11 на Луната през 1969 г.?)

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

И така, какво можем да очакваме, за да бъдем в крак с най-горещите и нови тенденции? Ето пет от най-добрите модели за дизайн на кухня и тенденциите за тази година!

1 - Арт Деко се завръща

Елегантността на 20-те и 30-те години прави голямо завръщане и Арт Деко проектните характеристики ще бъдат доста предпочитани за тази година, и не само за кухни, но и за апостериорният дизайн като цяло. Връщането на акрилните кухненски врати подражава на "бакелит" поглед в епохата и ще видят предпочитани, заради гланцираната повърхност и перфектната чистота, гладки линии, свързани с дизайн Deco. Екзотичните дървени фасети, комбинирани с полирана стоманена тапицерия ще даде нов изглед на вашата кухня, и са от съществено значение за Deco изгледа.

2 – Ретро стил

Като продължение на темата Deco, Retro се завръща за 2013 г.. Очаквайте да видите богато украсени довършителни работи и елементи по поръчка като декоративни панти, дръжки, които могат да дадат един фин и елегантен дизайн, дори и с лек ремонт.

3 - В чист вид

Кухнята е сърцето на всеки дом и през 2013 г. фокусът се измества към това място и как си взаимодействате с него. Това означава, че в тях ще се прекарва по-голяма част от ежедневието, за предпочитане плотовете да не са претрупани с украси или различни кухненски принадлежности. Така, на пръв поглед ще се забележи изчистеният вид на кухнята.

4 - Вечното дърво

Акрилните врати и гланцовите покрития не са единственият вариант, дървото все още е цар на много проекти за кухни, особено ако ще са в традиционен стил Shaker или тип селска къща. С подходящ препарат дървото също лесно се поддържа чисто. А и не струва скъпо като вид инвестиция.

5 – Ясно очертано и ярко

Не се страхувайте да пробвате смели и ярки цветове, с които наистина ще промените индивидуалността на вашият дизайн. Този конкретен изглед е като всички останали тенденции за 2013 г., като се постига лесно с един обикновен ремонт, а не пълна промяна на цялата кухня.

Всеки дизайн посочен до момента за 2013г. е подходящ за всеки тип кухня. Но ако имате възможност, вие може да потърсите и експертно мнение на дизайнер професионалист. Той ще седне с вас и ще ви даде обективен поглед върху това, което е постижимо, какво ще работи и колко ще струва. Същото се отнася и ако ще правите само ремонт, има елементи, които след смяна правят кухнята да изглежда все едно е преминала през основен ремонт!

На: 2013-04-08 20:12:57 - Етикети: Обзавеждане за кухня ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Обзавеждане за кухня – Кухненски дизайн и най-новите тенденции
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>