Избор на редактора:

Подходящи секс пози според размера...

/ рейтинг 4 / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 693 прегледа /

Съгласни сме, че размерът има значение за някои неща, но невинаги това ви гарантира удоволствието, което заслужавате. Със сигурност има значение по отношение на самочувствието, но реално може да се изненадате колко по-добър партньор в секса е мъж с не толкова огромно достойнство. Всичко е въпрос на нагласа и подходящи пози.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Господин "Надарен"

Ще започнем с него. Невинаги това е във ваша полза, затова ако ще споделяте постелята с някой много надарен господин, постарайте се вие да бъдете водеща на шоуто. Така ще контролирате дълбочината и движенията в случай, че огромното достойнство не е за вас. Отделете внимание на предварителната игра и предпочитайте пози, в които вие сте отгоре или настрани.

Господин "Средностатистически"

Вашият партньор се намира в идеалната среда. Можете да правите каквото си искате, подготвени сте идеално за средностатистическия размер. При вас всяка поза е подходяща и ще ви изстреля в небесата неусетно.

Господин "Малък пакет"

Скъпи дами нищо не сте загубили. Ако сте попаднали на точния господин "малък пакет", независимо от размера си той може да ви изстреля в небесата, ако знае какво прави. Истината е в техниката, а не в размера. Обикновено твърде надарените не са свикнали да използват ръцете и въображението си толкова, колкото вашият господин. С подходящите докосвания веднага ще забравите за по-скромния размер. Отдайте се на пози с по-дълбоко проникване, например "задна прашка".

Господин "Извит пакет"

Тук размерът няма значение, а всичко е до наместване и намиране на най-подходящата поза за вас. Имате възможност да се възползвате от нещо по-нестандартно. Обикновено на една страна е идеалната поза за леко извития пакет. Трябва само да уцелите правилната страна.

На: 2016-01-29 21:05:01 - Етикети: Секс , секс теми ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Подходящи секс пози според размера...
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>