Избор на редактора:

Приятелят на Атанаска проговаря: Атанаска от Павликени излъга в национален ефир!

/ рейтинг 3.3 / 4 гласа / 13 точки / 1 коментара / 3773 прегледа /

Малко предистория за Атанаска преди да разкажем за лъжата и тази сутрин. Атанаска стана звезда след скандалните и клипове в интернет в които плюеше, обиждаше и ругаеше всички. Ще си спестим да ви разкажем за вулгарния език който използваше, за да не Ви травматизираме както направиха рано сутринта по нова, а сега истината.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Тази сутрин В предаването На светло с Люба Кулезич, където в един от най-светлите за България дни излъга най-просташки в национален ефир. Атанаска каза, че бившият и приятелят и я пребивал. Приятелят на Атанаска, който се свърза с нас след опит за оправдание в коментарите на нова. Сподели, че тези думи са пълна лъжа и нямат нищо-общо с истината. Не желаем да споменаваме името му за момента защото не иска повече проблеми. Момчето (Видно доста интелигентно) сподели, че мисли да напусне градът и работата си.

Защото вече му е омръзнало целият град да му се подиграва зареди нея. Както и изрично закова, че това което е казала тя пред Люба Кулезич е абсолютна лъжа, и той никога не я е бил.

Представете си, до каква степен трябва да се почувства човек за да се наложи да напуска работа и да бяга от родното си място. Представете си колко трябва да се отчаеш за да направиш това, и си представете колко трябва да е пропаднал човек за да излъже така нагло в национален ефир. Надяваме се за добър развой на нещата и всички много-добре знаем поговорката "На лъжата краката са къси".

Тук вижте все-пак какъв човек е Атанаска от Павликени и има ли право да клевети така един човек!

Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Приятелят на Атанаска проговаря: Атанаска от Павликени излъга в национален ефир!
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>