Избор на редактора:

Рио де Жанейро и приказната му кухня

/ рейтинг 4 / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 226 прегледа /

Рио де Жанейро е вторият по големина град в Бразилия. Той е основната туристическа атракция и най-посещаван курорт. През цялата година е посещаван от турсти от цял свят, които привлича със своите плажове, планини и карнавали. Рио де Жанейро е най-доброто предложение за партита, уикенд екскурзии и почивки. На юг и в централните райони в Рио се определени за най-добрите туристически дестинации. Най-красивата и най-богатата част в Южната зона е заобиколена от хълмове, планини, лагуни и най-екзотичните и красиви плажове. Това е най-безопасното място, което се препоръчва за престой. В централната част на града е историческата област, в която се намират-старите църкви, музей, и сгради. Там градът представя своето изкуство и архитектура.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Когато посещавате Рио, трябва задължително да опитате храната. В действителност, във всеки ъгъл има ресторант, предлагащ добра храна. Рио е известен със своята кухня. Традиционната бразилска храна, италианска, немска, японска или португалска кухнщ ще намерите в тези ресторанти, като може да задоволите вкусовите ви желания. Денят започва със семпла храна като хляб, сирене, плодове, сокове, месо и кафе. Ресторантите и кафенетата обикновено сервират традиционното си ястие Feijoada. Feijoada е гъста яхния с черен боб, в който има различни видове месо особено пушена наденица и свинско месо. Това ястие се сервира заедно с ориза.

Feijoada


Портокалите се сервират за по лесно храносмилане след хранене. Техните храни смесени с кокосово мляко са известни сред посетителите. Те използват подправки щедро, маслиново масло се използва широко в рецептите. Бразилците са любителите и на бирата. Пият Caipirinha, Водка от захарна тръстика.

Caipirinha

В Рио де Жанейро храната включва най-големите разновидности на плодове, авокадо, яйчен крем с ябълка, ананас, гуава, Acai и много други. Най-вкусните напитки и сокове са достъпни навсякъде и по всяко време. Нощният живот в Рио е просто възхитителен. Ще се наслаждавате на възхитителни ястия от бразилски, италиански и френски храни, придружени с карнавалите и цветовете и необятният град и неговата красота.

На: 2013-08-16 22:54:41 - Етикети: Почивка ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Рио де Жанейро и приказната му кухня
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>