Избор на редактора:

Съвети за красотата на вашата баня

/ рейтинг 3 / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 447 прегледа /

От личен опит знам, че банята е едно от помещенията, което изисква повече чистене и лъскане, и съответно ремонт. Всеки човек поддържа лична хигиена, а мокрото помещение винаги трябва да бъде добре оборудвано и направено, също така да изглежда красиво. Повечето хора се притесняват да започнат ремонт или козметични поправки, тъй като всичко е доста скъпо, имайки предвид стагнацията, те са в правото си да се притесняват и да не им се започва ремонтна дейност.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Обикновено баните са малки в сравнение с другите стаи в дома. Размерът я прави подходяща сами да си направите проект за декорация.

Завъртете елементите в банята си.

Хубаво е да промените темите на вашите кърпи, килим, душ завеса и всякакви други украшения, които смятате, че добавят красота на тапета на фона на вашата баня.

Планирайте промяна на палитрата, за всеки сезон или на всеки шест месеца. Можете да направите сезонни фонове или да премине от формални до случайни. Да не се чувствате, че все едно нещо ви липсва или има дисконофрт. Ако за първи път декорирате вашата баня може и да ви бъде малко трудно.

Един свеж слой боя.

След като сте си намислили фона, изберете цветове, за вашия интериор. Освежаващата боя превръща вече мрачната баня в нова ослепителна стая. Можете да изберете един цвят за цялата стая, за да се създаде единна платформа за елегантни стилни аксесоари.

Изберете два цвята, които се сливат добре или отразяват желания цвят, когато са заедно. Дръжте поне един светъл цвят, така че помещението да не е мрачно.

Когато избирате боя, съобразете се с факта, че в банята ви се отделя влага, желателно е боята да бъде полу-гланцираща, за да се запзва чисто. Влагата в банята може да направи стените да изглеждат бледи и зацапана, а този вид боя ги запазва ярки и се почистват по-лесно. Два слоя боя осигурят пълно покритие без прозиране.

В центъра на мокрото помещение.

Изберете завеси за баня, която да приляга на вашият фон. Завесата за душа е важно приспособление, когато идват в дома ви приятели, това е едно от нещата, което прави впечатление. На пазара ще намерите всякакви разцветки и декорации. Има силонови завеси и платнени завеси. Силоновите са евтина и лесно се сменят, когато се износи. Платнените душ завеси може да се измиват добре и имат по-мек поглед от силоновите. Ако имате душ врати, завеса тогава не е нужна.

Всеки от вас може да промени банята си с много евтино вложение, просто трябва да имате желание и усет за нещата.

На: 2013-07-13 11:23:21 - Етикети: Обзавеждане за баня ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Съвети за красотата на вашата баня
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>