Избор на редактора:

Съвети за позитивно мислене

/ рейтинг 4 / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 79 прегледа /

Позитивното мислене върви ръка за ръка с преуспелия човек, но невинаги е толкова лесно за постигане, колкото ни се иска. Ако сте от хората подложени на ежедневен стрес, ако животът ви твърде забързан и нямате никакво време за себе си, има голяма опасност да се отклоните от пътя на позитивното мислене.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Ние ще ви помогнем с няколко съвета и техники, които бързо ще ограничат наплива от отрицателна енергия, която може да ви завладее неусетно по време на стресови ситуации през деня.

1. Започнете деня с положителни мисли. Отворете очи с усмивка и се настроите вътрешно, че денят, който ви очаква ще бъде още по-хубав ако вие му позволите това.

2. Облечете се цветно. Ако работата ви изисква строго облекло в тъмни цветове добавете нещо цветно под формата на аксесоар или по-атрактивни бижута. Ако и това е невъзможно, то нека бельото ви бъде цветно и не забравяйте да сложите нещо ярко и в чантата си, което да ви връща към положителните мисли в моменти на стрес.

3. Ако сте склонни да виждате или да обръщате внимание първо отрицателното в конкретна ситуация или нещо, значи трябва да промените възгледите си. Забравете първичното отрицателно виждане за нещата, елиминирайте го, и си наложете да виждате първо положителното. С времето вашата положителна настройка към света около вас ще бъде навик и естествено качество за вашата личност.

4. Научете се да приемате критиката и да се учите от нея. Откажете се от навика да бъдете прави на всяка цена. Това просто е невъзможно.

5. Вярвайте в енергията около вас и по-точно Вселената, която има способността да действа, така, както вие искате. Вашите мисли влияят на Вселената, затова те трябва да са положителни.

6. Приемайте всичко с усмивка! Едно просто действие, което може да промени мирогледа и живота ви.

На: 2016-01-27 20:41:13 - Етикети: Позитивно , стрес , здраве ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Съвети за позитивно мислене
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>