Избор на редактора:

Секс теми, които трябва да обсъдим с нашия партньор.

/ рейтинг 3.5 / 2 гласа / 7 точки / 1 коментара / 194 прегледа /

Започнали сме нова връзка, естествено няма начин част от нея и то много важна да е сексът. Както знаем темата за секс между партньорите понякога е табу, което не би трябвало да е така, все пак го правим за удоволствие, а не само за възпроизвеждане. За да изпитваме истинско удоволствие от ласките на партньора си трябва да знаем преди всичко, че и на двамата ни допада това, което правим заедно. Да някой ще кажат, в повечето случай това са именно хората, които мислят, че сексът е тема табу, че не е той най – важното в една връзка, именно на тези хора искаме да напомним, че може да не е най – важното, но е една от основните причини за изневяра, липса на секс, отчуждение, което неизменно може да доведе до раздяла. И така трябва преди всичко да се отпуснем и да можем да говорим за това, което наистина искаме в леглото, а не само това извън него. Тук на дневен ред седи въпроса първо как да го направим, така че да не засегнем въпроса и второ кой са най – важните теми по този въпрос, които трябва да засегнем?

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Нека да започнем с първия въпрос тук, като съвет бихме казали да не започваме с натяквания към партньора си и да търсим вината само в него, защото това няма да ни донесе нищо добро. Нека всичко стане под формата на игра, аз съм на мнение, че това не е добре да стане след секс, а преди него, защото ще нанесем само вреди, освен ако не включим подобно изречение: „Беше много добре, но искаш ли след малко да пробваме нещо ново, мисля че ще е по – забавно…“ . Не се срамувайте да споделяте с партньора си и да му давате напътствия по време на секс, това дори може да се счете за още по – възбуждащо. А защо не поемете нещата в свои ръце?

Тук преминаваме към това кой са темите, които е необходимо все пак да засегнем на някакъв етап:

1. Границите – различни сме именно поради тази причина един харесва едно, а друг друго, въпроса е да намерим това, което харесваме и двамата, както и да поставим някакви граници на това докъде бихме могли да стигнем по време любовната игра и сексът. Всеки иска да разнообрази малко сексуалния си живот, но при една нова връзка е добре просто да споделим с партньора си кое би ни доставило най – голямо удоволствие и кое не харесваме, като естествено и той трябва да даде мнението си, защото иначе задачата ни ще бъде пълен провал и то с гръм и трясък. Когато искате да опитате нещо различно, което не сте правили до сега, препоръчваме да определите първо мястото (банята, дивана, кухнята и т.н.) след това какво точно искате да направите, дали това ще е някаква ролева игра или нещо друго зависи само и единствено от вашето въображение, знае ли се може да откриете секс звярът и в двама ви!

2. Планирането – да това определено е много далеч от страстта, пък какво остава до романтиката, но понякога е наложително. Все пак с всеки изминал ден ежедневието ни става все по – забързано и по – забързано, което ни стресира допълнително. Колкото и да е забавно да правиш секс на бързи обороти без любовна игра в един момент и това омръзва и вече не е достатъчно. Все повече хора пък работят и на смени, съгласете се не става някак си да се впуснеш в любовна игра, когато ти тъкмо се готвиш да тръгнеш на работа, а партньора ти се прибира изцеден от нея. Да можете да правите секс, но не мисля, че това напълно ще задоволи и двамата. Ето и едно предложение защо не опитате да синхронизирате смените си, ако е възможно? Ако не смените, то поне почивките и ваканциите, за да може наистина да се отделите нужното внимание и да разгорите страстите във вас?

3. Безопасността – още една тема табу за по – голяма част от хората, които правят секс кои контрацептиви да използваме и кои не. Нека си признаем голяма част от мъжете не обичат да правят секс с „гумичка“. Е, да ама това е важна част от „процедурата“ особено при една нова връзка, когато не се познавате чак толкова добре.Този въпрос е добре да се постави на дневен ред, още първия път, когато ще правите секс. Когато прецените, че връзката наистина е станала много сериозна може да се мине и към противозачатъчни хапчета, но както добре знаем те предпазват само то нежелана бременност, но не и от болести.

На: 2014-11-07 18:06:44 - Етикети: Секс , секс теми , партньор ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Секс теми, които трябва да обсъдим с нашия партньор.
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>