Избор на редактора:

Стил френска кухня: съвети за малки пространства

/ рейтинг 4 / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 972 прегледа /

Не е нужно да има огромно пространство, за да го превърне в прекрасна френска кухня. Дори, ако се работи с кухня в малък апартамент, съветите по-долу може да ви помогнат да превърнете това пространство в красива кухня, на която ще се насладите.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Непринуден чар.

Непринуден чар е един термин, който може да се използва за описание на френската кухня. Без значение от размера на пространството, работенето с този непринуден чар е това, което се опитва човек да улови. Когато извършвате движения в малко пространство, всяка част е ценна, и трябва да се помисли за всеки елемент внимателно, преди да реши да ги включите в кухненското помещение.

Шкафове.

Избора за шкафове е един лесен начин да се внесете малко френски чар. Единият вариант е да изберете поправен арт или старинни шкафове от дърво. Допълнителен може да изберете дървото да е по светло, за да ви придава вид на по-широко и обширно помещение, ако е по-тъмно, и вашето пространство е по-малко, има опасност това да ви притиска и да си мислите, че наистина е много тясно. Когато тоновете са по-светли се придава обширен поглед.

Аксесоари.

В една малка кухня, е добре да изберете декоративни аксесоари, които също имат определена цел. Някои идеи включват готварска книга, или метално украса, например може да сложите метална кука за кърпата или ръкохватките, който прилепва плътно към стената, има и друго което е много иновативно, може да направите вградена ниша за коша с отпадъци, която е вид шкаф, просто отваряте вратичка приспособена към вградената ниша и от отвора взимате коша. Вратичката може да отговаря на дървените шкафове с дървена брава. Има много варианти за аксесоари, които са красиви, и полезни.

Завеси.

В някои малки кухни не може дори да имате място за монтиране на стена на закачалка. Ако го направите, тогава трябва да се вземе предвид и размерът на елементите, които сте избрали. Тук пак има вариант за ниша и да е покрита със завеси или просто стъклена витрина, а вътре може да го направите както на вас ви харесва и както на вас ви е удобно, аз примерно слагам сребърни прибори и чаши от кристал, без да се взима много пространство, самата ниша е малка, но компактна. Всичко може да се влее със свой собствен стил и красота типична за френската мини кухня. Може да сложите и картини на които има изрисувани прибори за хранене, като вилица или лъжица, лично аз съм виждала такива фотографии и е много красиво.

Тавана.

Някои хора пренебрегват тавана напълно, когато декорират една стая, но това е грешка. В едно малко пространство, използвайте тавана, друга повърхност, на която да се покаже френската тема. Добавете няколко тесни изкуствени открити греди или изберете медна нишка или покритие с калай по тавана. И двете от тези опции са сравнително евтини, но ще добави много допълнителен чар в стаята си. И не само това вие може да ги използвате за различни прибори, като тигани например, получава се много автентично.

 Полезност.

 Гледайте да използвате  всяко кътче, което може,  било то ъгъл или мястото  под прозореца. Ако го  съчетаете цветове и  архитектурно ще се получи нещо невероятно френско и симпатично. Това може да бъде предизвикателство за вас да декорирате малка кухня, но с малко фантазия и внимателно планиране, можете да създадете Френски кухня, която ще изглежда страхотно.

На: 2013-07-20 15:45:04 - Етикети: Обзавеждане за кухня ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Стил френска кухня: съвети за малки пространства
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>