Избор на редактора:

Здравето на вашето куче – грижи и съвети

/ рейтинг 4 / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 144 прегледа /

Много семейства имат домашни любимци у дома, като котките и кучетата са предпочитаният избор на мнозина, въпреки че много хора имат също някои други животни. Полагането на грижи за домашният любимец може да отнеме много от времето ви, както и много от парите ви. Добавките за кучета стават изключително популярни в наши дни, като са лесно достъпни в най-различни места.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

Магазини за домашни любимци и супермаркетите имат много голяма налична гама от добавки за всички кучета, без значение дали те са малка порода или голяма, популярна или не толкова популярни.

Какви добавки им трябват?
Като хора много от нас приемат рибено масло и други добавки на дневна база, за да облекчи всички болки и страдания, които имаме, тези видове добавки могат да бъдат закупени за нашите кучета. Масло от черен дроб на Треска ще осигури на вашето куче витамин А, витамин D и витамин E и ще гарантира на кучето ви ще се възползва от по-здравословен начин на живот, включително и здрави костите, зъби и козина.

Други продукти като витамини на прах, може да се поръсят върху храната на кучето, като те помагат цялостно на здравословното им състояние. Тези видове добавки за кучета ще помогнат за по-здрава козина, подобряване на храносмилането, поддържане на здравословно тегло.

Хубаво е да измивате вашето куче със шампоани и масла. Можете да си купите шампоан и четка за сресване и почистване, така вашето куче ще изглежда здраво, както и с прекрасен аромат.

Добавки за кучета можете да намерите и онлайн в наши дни, тъй като има много фирми, които се специализират в тези видове продукти. Добавки за кучета са изключително. След като сме решили да имаме домашен любимец ние трябва да го убичаме и уважамаве като такъв, и да се грижим за неговото здраве и външен вид. Трябва да се спазват месеците за периодичен преглед, както и ваксините. Също така трябва да се обръща внимание на зъбите и устната кухина, тъй като могат да се равзият бактерии, които вредят както на кучето, така и на вас. Ние сме тези, които се грижим и поемаме отговорност за живота на ншето куче, котка или всякакъв вид домашни любимци. За това винаги трябва да бъдем внимателни и да ги обгръщаме с необходимата обич и ласки. Животните също имат емоции, страдат и плачат заедно със своят стопанин.

На: 2013-04-12 16:10:38 - Етикети:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Здравето на вашето куче – грижи и съвети
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>