Избор на редактора:

Здравословни хранителни навици за отслабване, които трябва да знаете

/ рейтинг 4.3 / 3 гласа / 13 точки / 1 коментара / 134 прегледа /

Когато става въпрос за загуба на тегло много хора трябва да разберат, че ограничителните диети не са решение на техните проблеми. Дори и да загубите няколко килограма, те бързо ще се качат отново, когато сте в крайният периода на глад и пак хората се връщат към техните хранителни навици. Ключът към загубата на тегло и поддържане на добра форма е да се комбинират здравословна диета с ефективна рутинна тренировка.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

След като спрете да консумирате храните, които се натрупват и образуват мастни натрупвания и след като започнете да изгаряте повече калории, отколкото ядете, вие ще бъдете на прав път към идеалното си тегло. Важно е да се развиват навици за здравословно хранене за отслабване и да се придържаме към тях, защото в противен случай всичко, което ще се получи е временно намаляване на тегло и някои здравословни проблеми. Навиците за здравословно хранене ще има положително въздействие върху цялостното ви здравословно състояние, така че ползите надвишават само загубата на тегло.Един от най-здравословните хранителни навици за отслабване, които трябва да знаете, е напълно премахване на нездравословната храна. Опитайте се да ядете 4-6 малки хранения на ден, вместо на три класически и включвайте възможно най-много порции с пресни плодове и зеленчуци. Също така работете върху размера на вашите порции и да избягвайте бързото хранене. Ако се храните по-бавно и отделяте време за дъвчене на храната, ще осъзнаете, че вие ще ядете по-малко, защото вие ще спрете момента в който стомаха изпраща сигнал до мозъка, че сте се наяли.

Навиците за здравословно хранене за отслабване включват също закуска всеки ден. Никога не пропускайте хранене, защото единственият резултат ще бъде, повече ядене, защото вие ще бъдете по-гладни. Както вече бе казано, се препоръчва по-малки, но често хранения. Също така следете приема на захар и да го намалете. Ако сте на път да си кажете, че всъщност не консумирате много захар, просто помислите за чашите кафе или чай, които поемате дневно, както и соковете. Препоръчва се да използвате кафява захар или захарин, а соковете заместете с фреш от плодове или вода. Откажете се от тлъстото месо като свинско и се насочете към постно месо придружено от свежа салата.

Ако сте в ресторант, изберете леки десерти и поръчайте малки порции. Също така забравете за майонеза и други сосове, съдържащи голямо количество калории. Може би най-важният здравословен хранителен навик е да се запазите удоволствието от храната. Има много здравословни рецепти, които можете да опитате и ще видите, че здравословното хранене не е пропуска чубрица и вкус.

На: 2013-07-10 13:05:50 - Етикети: Здравословно , храна ,
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Здравословни хранителни навици за отслабване, които трябва да знаете
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>