Избор на редактора:

Женският биологичен часовник

/ рейтинг 4 / 2 гласа / 8 точки / 2 коментара / 1480 прегледа /

Биологичният часовник на жената започва с възрастта, но по-интригуващо е, че започва да тиктака около края на 20-те години, не в средните на 30. Вие виждате, за разлика от мъжете, жените се раждат с определен брой яйцеклетки, около един милион. След това, в юношеството, количеството е удивително намаляло до около 400 000, като по този начин всеки месец се изразходват около 750 яйцеклетки. За съжаление яйцеклетките започват да намаляват не само като количество, но и като качество. Тези комбинирани елементи се отразяват в женската плодовитост, която започва да отслабва към 20-те години на жената, а също и значително след 35-годишна възраст.

Харесвайте, споделяйте и коментирайте публикациите, за да спомогнете за развитието на сайта! Благодарим предварително!

 

Сега жените със сигурност не са единствените, които са повлияни от плодородието, но и при мъжете също, въпреки че те определено по-малко са повлияни от възрастта, те продължават да показват значителен спад от края на 30-годишна възраст.


Но има и случаи в които жена ражда на 40 годиена възраст. Какво трябва да се разбере е, че тези деца са всъщност чрез яйцеклетки донори. Да, наистина, това е правилният израз. По принцип всеки път, когато видите жени над 40 с близнаци можете да се обзаложите, че те не са били замислени от нейните яйцеклетки. С напредването на технологията и модерното развитите, много невъзможни факти стават възможни.


Така че в известен смисъл ние наистина сме открили заобиколно решение на майката природа, но ние все още не можем да я победим. Но донорската яйцеклетка и технологията заедно с нея е нещо прекрасно, и позволява на хиляди деца да се ражда всяка година, за майки, които не могат да заченат по нормален път. Но имайте предвид, че това не се случва естествено.
Има вариант вместо да се омъжваме, можем да си платил инвитро и да се опитаме да заченем, като ще си изберем татко по каталог. Не се шегувам има и такива случаи. А можем и да си замразим яйцеклетките. Като това трябва да се направи в по-ранна възраст, когато жената е млада и плодородна. Това се извършва чрез използването на банка за яйцеклетки.

Въпреки научно-технологичния прогрес все още няма алтернативни начини, които да помогнат за тиктакащия биологичен часовник. Може би един ден ще се намери възможност да се помогне на всеки и на всички онези, които искат да заченат на по-късен етап във възрастта, но Рим не е бил построен за един ден и нито тези репродуктивни технологии..

На: 2013-04-07 17:15:13 - Етикети:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Женският биологичен часовник
За нас
Правила
WomansBook във Facebook
WomansBook във Google +
Womans'Book във Twitter
^ За Womans Book
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
Райфайзен
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Списание за жената Womans'Book
© 2012 - 2018 Womans'Book V 1.0
>